Browser Cookies
This site uses cookies necessary to properly function. By closing this popup, clicking a link or continuing to browse otherwise, you agree to the use of cookies. View our policies.

 

CLUB SCHEDULE

JULY/AUGUST 2019

 

Monday – Fred Barrett arena (Leitrim)

July 8, 15, 22, and 29, 2019

4:30-5:15 pm Star 4+ (45 min)  
5:15-5:35 pm Skater Development (20 min)  
5:35-5:45 pm Flood  
5:45-6:30 pm Star 3+ (45 min)  
6:30-7:20 pm Star 1-3 (50 min)  
6:30-7:20 pm Star Group (50 min)  

 

Tuesday – Minto Recreation Complex - South Rink (Barrhaven)

July 2, 9, 16, 23, 30 and Aug 6, 2019

5:00-5:50 pm Star 1+ (50 min)  
5:00-5:50 pm Star Group (50 min) 30 min group/20 min practice
5:00-5:50 pm Pre-Star (50 min) 30 min group/20 min practice
6:00-6:50 pm Off Ice Training Cambrian Hall

 

Wednesday – Minto Recreation Complex - South Rink (Barrhaven)

July 3, 10, 17, 24, 31, and Aug 7, 2019

4:15-5:00 pm Star 5+ (45 min) pairs permitted
5:00-5:20 pm Skater Development (20 min)  
5:20-6:05 pm Star 1-4 (45 min)  
6:15-7:00 pm Off Ice Training Cambrian Hall

 

Thursday – Fred Barrett arena (Leitrim)

July 4, 11, 18, 25, and Aug 8, 2019

5:45-6:30 pm Star 3+ (45 min)  
6:30-7:20 pm Star 4+ (50 min)  
7:30-8:20 pm Off Ice Training  

 

Thursday – Fred Barrett arena (Leitrim)

Aug 1, 2019 – Test Day

4:30-5:15 pm Star 1-3 (55 min)  
5:15 - 6:05 pm Star 4+ (55 min)  
6:05-6:15 pm Flood  
6:15-9:30 pm TEST DAY  

 

 

 

Sponsors